De koningin van het levenslied Marianne Weber en volkszanger Willem Barth zijn momenteel in de studio om een duetten album op te nemen, als voorloper hiervan verschijnt vandaag de single “Wat Heeft Een Mens Nog Meer Te Wensen”. Deze samenwerking is tot stand gekomen toen Willem Barth op verzoek van de, inmiddels overleden, vader van Marianne een optreden gaf op diens verjaardag. Hier pakte Marianne spontaan de microfoon en daar bleken de stemmen zo perfect samen te passen dat volgens Marianne een samenwerking niet uit kon blijven.

“Wat Heeft Een Mens Nog Meer Te Wensen” is de titel van de single van Marianne Weber en Willem Barth. Deze single is geschreven door Jeff Weber, de zoon van Marianne, en geproduceerd door Hans Aalbers. Deze vrolijke stemmingsmaker is de eerste single van het album “Ode Aan Jou” dat op 3 mei uitgebracht wordt.

Marianne zal op maandag 18 maart a.s. een concert geven in het Circustheater in Scheveningen waar Willem Barth, Sieneke en John de Bever een gastoptreden geven. De opbrengst van het concert ‘Sterren Aan Zee’ komt geheel ten goede naar de KWF Kankerbestrijding.

http://www.youtube.com/watch?v=aP6pliMKMHk

Deel: