Armin van Buuren heeft aangekondigd zijn wekelijkse residency in club Privilege, Ibiza voor de zomer van 2013 te verlengen. Van 17 juni tot en met 23 september land iedere maandag een nieuwe A State of Trance night in de grootste club van de wereld, Privilege. 14 Ibiza nachten zijn onderdeel van ‘The Expedition’ tour, die met de spectaculaire show en indrukwekkende line-up duizenden mensen naar het wereldberoemde party-eiland weten te trekken.

Gisteravond kondigde de nummer één DJ van de wereld tijdens de A State of Trance radioshow zijn plannen voor de aanstaande zomer aan. Na het succesvolle zomerseizoen van vorig jaar, met 14 uitverkochte A State of Trance nights in Privilege, was Armin van Buuren meer dan blij om zijn evenementen wederom in de legendarische club te hosten. Naast Armin van Buuren zal de line-up van de Ibiza avonden nog vele andere supersterren en aanstormende talenten uit de dance scene bieden. De line-up zal binnenkort worden onthuld.

Deel: