De organisatie van Suikerrock heeft de eerste namen bekend gemaakt die komende zomer het affice zullen gaan sieren. En zeker niet de minste namen, niemand minder dan Sting en de Kaiser Chiefs zullen op 27 juli op het podium staan van het festival. Vorig jaar stonden er ook grote sterren op Suikerrock, waaronder Status Quo en Alice Cooper. De komende maanden verwachten we nog meer namen bekend te mogen maken. Kaartjes voor 27 juli kosten 50 euro en vanaf heden verkrijgbaar. Suikerrock wordt gehouden van 26 t/m 29 juli in Tienen, Belgie.

Suikerrock, dat dit jaar voor de 27e keer gehouden word, heeft al heel wat grote namen mogen verwelkomen waaronder: ZZ Top, Jamiroquai, Seal, John Fogerty, Deep Purple, Roxy Music, Lionel Richie, Simple Minds, Lauryn Hill, Tiësto, Zucchero, Juanes, Iggy Pop, The Sisters Of Mercy, Status Quo, Heather Nova, Suzanne Vega, Within Temptation, Therapy?, Shaggy, Craig David, Eddy Grant, UB40, Björn Again, Echo & The Bunnymen, Human League, Fisher Z, Level42, Katrina & The Waves, Luka Bloom, Right Said Fred , Candy Dulfer, Tom Robinson Band, Kid Creole & The Coconuts, Mory Kanté, Kool & The Gang, Dog Eat Dog, Howard Jones, Matt Bianco, Heaven 17, Bollock Brothers, The Selecter.

Deel: