Tijdens een recentelijk interview met Stevie Nicks liet zij weten dat Fleetwood Mac door blijft gaan met het uitbrengen van nieuw werk. Komende lente gaat de band op tournnee, hun eerste sinds 2009. Ze zullen dan buiten hun grootste hits ook nieuwe songs laten horen, helaas zit er geen nieuw album aan te komen. “De mensen zitten niet meer te wachten op lange albums, dus dachten we kom, we doen het deze keer eens anders”.

Ze voegen dus nieuwe songs toe aan hun stelist, dit na succesvolle opname sessies. Wel is er een digitale release gepland voor de nummers. “Twee van de nummers hebben we opgenomen met John McVie en Mick Fleetwood, Stevie heeft ze later bij mij thuis ingezongen”, voegde Lindsay Buckingham er aan toe. Eerder dit jaar kwam de 35th anniversary reissue van hun wereldberoemde album ‘Rumours’ uit.

Deel: