De organisatie van Rock Werchter, dat dit jaar zal plaatsvinden van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli in Werchter, heeft vandaag buiten de toch al imposante line-up er nog maar een aantal aan toegevoegd. Maar liefst 22 nieuwe namen, te weten: Ben Howard, The Hives, Boys Noize, John Legend, Kendrick Lamar, Gogol Bordello, Vitalic Vtlzr, Jake Bugg, James Blake, Tame Impala, Dizzee Rascal, Biffy Clyro, Balthazar, The Lumineers, Lianne La Havas, Jonathan Jeremiah, Azealia Banks, Rudimental, Modest Mouse, The Bots, Gary Clark Jr. en Laura Mvula zullen in juli een optreden gaan verzorgen.

Eerder maakte de organisatie al een flink aantal namen bekend. Green Day, Rammstein, Kings Of Leon, Editors, Depeche Mode, Sigur Rós, Alt-J, Django Django, Band Of Horses, The Script, Bloc Party, Netsky (live), Airborne, Richard Hawley, Jessie Ware, Two Doors Cinema Club, Phoenix, Graveyard, C2C, Disclosure, A Day To Remember, Thirty Seconds to Mars, Of Monsters And Men, Passenger en Asaf Avidan zullen op het podium van het vier-daagse festival staan.

Deel: