Lady Gaga is een tijdje geleden geblesseerd geraakt tijdens een van haar concerten. Vanwege dit voorval, waar de ‘Born This Way’ zangeres een chronische gewrichtsontsteking aan heeft overgehouden, is ze gedwongen een aantal aantal concerten in Noord-Amerika te moeten afzeggen. Een en ander maakt Gaga via twitter bekend. “Ik heb geprobeerd het niet te laten merken aan mijn medewerkers, en ik heb gebeden dat de aandoening snel over zou zijn’, aldus de zangeres. Helaas hielp het bidden niet, en de aandoening ging niet vanzelf weg, dus besloot ze om na haar concert in het Canadese Montréal tot deze stap.

Vier concerten van haar ‘Born This Way Ball’ tournee kunnen nu dus geen doorgang vinden. Deze shows zouden plaats gaan vinden in Chicago, Detroit en het Canadese Hamilton. Of de concerten op een later tijdstip zullen worden ingehaald, is tot op heden onbekend.

Deel: