Mede-oprichter en creatieve brein van The Beach Boys Brian Wilson, heeft tijdens de dit weekend gehouden 55e uitreiking van de Grammy Awards te Los Angeles laten weten dat de legendarische Californische band waarschijnlijk nooit meer live te bewonderen zal zijn. Aan het einde van de uitreiking werd de 70-jarige Wilson gevraagd of er nog een nieuwe reünie van The Beach Boys tot de mogelijkheden behoort, Wilson reageerde met “Ik betwijfel het, ik denk van niet”.

Wilson viel ook in de prijzen tijdens de uitreiking, in de categorie “beste historisch album” kreeg hij een Grammy voor de deluxebox ‘The Smile Sessions’. Menigeen weet dat Wilson en Mike Love niet op een lijn zitten, ondanks dat hadden de Beach Boys vorig jaar, omdat de band in 2012 50 jaar bestond, een reünietournee gehouden.

Deel: