Fleetwood Mac, één van de meest geliefde en succesvolle bands uit de rockgeschiedenis, zal op maandag 7 oktober op het dit jaar door grote sterren bezochte podium van de Amsterdamse Ziggo Dome staan. Momenteel is de band op wereldtournee, waar het concert in Amesterdam ook deel van uitmaakt. Afgelopen januari brachten ze hun legendarische album ‘Rumours’ opnieuw uit in een geremasterde versie, het concert zal voor een groot deel in het teken staan van het ‘Rumours’ dat wereldwijd ruim 40 miljoen keer over de toonbank ging. Vorige week nog kwamen er ter ere van de 35ste verjaardag van het album een uitgebreide en een deluxe versie uit. Aanstaande vrijdag 8 februari start om 10:00 uur de voorverkoop.

Beluister hieronder een van Fleetwood Mac’s grootste hits ‘Little Lies’.

http://www.youtube.com/watch?v=K9_UsTZKV5w

Deel: