Nog een kleine maand en je kunt met stijl je Noorse trui dragen en de cursus Zweeds voor beginners in praktijk brengen. Op zaterdag 2 maart vindt de eerste editie van Nordic Delight Festival plaats in Utrecht. Met de toevoeging van Lay Low (IS), Deathcrush (NO), Captain Credible (NO), Lydmor (DK), Petter Carlsen (NO), Steinar Raknes  (NO), Bye Bye Bicycle (SE), Burning Hearts (FIN), The Malpractice (DK), The Good The Bad (DK), Schultz and Forever (solo) (DK) en de Nordic By Nature dj’s is de muziekprogrammering compleet.  Het blijft nog even een verrassing welke Nederlandse artiesten gastoptredens zullen verzorgen. Het filmprogramma is aangevuld met documentaires over Team Me en Linnea Olsson. Daarnaast is er stand-up comedy van de Zweed Johan Glans en een breikworkshop.  

Met meer dan twintig veelbelovende Nordic acts en een randprogramma vol Scandinavische kunst en cultuur waan je je op Nordic Delight Festival één dag in Noord-Europa. Naast popmuziek als hoofdmoot valt er van alles te ontdekken op het gebied van Scandinavische film, stand-up comedy, kunst en cultuur en de Noord-Europese keuken. Het festival vindt plaats in dB studio en de creatieve broedplaats NUtrecht, een ruwe, voormalige loods naast station Utrecht Zuilen.

Deel: