Dit jaar zal de BBC voor het eerst live verslag doen via het internet, de radio en TV van het Glastonbury Festival. Er zal uitgebreid verslag worden gedaan van de optredens die op diverse podia gegeven gaan worden. Wat betreft de line-up is er nog niet veel bekend. De tot nu toe eerste bevestigde act is de Malinese zangeres Rokia Traoré. De afgelopen maanden gingen er veel geruchten over wie er op het affice zouden staan. Zo zou Daft Punk een optreden komen verzorgen, dit gerucht is door de band zelf naar het land der fabelen verwezen.

Deze week werd er bekend gemaakt dat de rockers van de Rolling Stones 1 miljoen pond aangeboden hebben gekregen om als headliner op te treden tijdens het festival. Keith Richards vertelde dat hij het super zou vinden om op Glastonbury te staan. We weten dat de Stones bekend staan om hun “last minute” beslissingen, dus of het gaat gebeuren…. die aankondiging zal nog even op zich laten wachten.

De organisatie zal de komende tijd ongetwijfled namen vrij gaan geven die het affice zullen gaan vieren van het festival dat gehouden gaat worden in het laatste weekend van juni. Alle beschikbare kaarten zijn reeds uitverkocht.

Deel: