Vandaag heeft Jan Willem Luyken, de baas van het festival, de eerste namen voor het North Sea Jazz festival bekend gemaakt. Niemand minder dan Carlos Santana, John Legend en Sting zullen op het podium van de Rotterdamse Ahoy hal staan tijdens het het festival dat dit jaar gehouden gaat worden op 12, 13 en 14 juli. Buiten deze drie namen zullen ook Medeski, Martin & Wood, Roy Hargrove Quintet, Mala in Cuba, Kenny Barron Trio, Ibrahim Maalouf, Dee Dee Bridgewater & Ramsey Lewis, Zorn at 60 Marathon, Michel Camilo & Tomatito, Dionne Warwick, Charles Bradley, Bettye Lavette, Branford Marsalis Quartet een optreden verzorgen.

Aanstaande vijdag 1 februari start de kaartverkoop, je hebt dus nog tot die datum om van een early bird te kunnen profiteren. Eind april zal de complete line-up door de organisatie van het festival bekend gemaakt worden.

Deel: