Armin van Buuren heeft voor de romantische komedie ‘Verliefd op Ibiza’ niet alleen de officiële filmscore geproduceerd, maar ook de titelsong genaamd ‘Waiting For The Night’. De film, waarin van Buuren ook een rol speelt, is vanaf 31 januari in de Nederlandse bioscopen te zien. 

‘Waiting For The Night’ is geschreven door de Australische singer/songwriter Fiora Cutler en werd gecomponeerd door Armin van Buuren en Benno de Goeij. Naast het produceren van de titelsong van ‘Verliefd op Ibiza’, zijn er in de film een groot aantal andere tracks van de Nederlandse DJ/producer te horen. Onder andere ‘Not Giving Up On Love’(met Sophie Ellis-Bextor) en ‘We Are Here To Make Some Noise’. Daarnaast speelt van Buuren ook een rol in de film als zichzelf; een wereldberoemde DJ die optreedt in de meest populaire clubs.

Naast Armin van Buuren zijn in ‘Verliefd op Ibiza’ onder andere Willeke van Ammelrooy, Jim Bakkum, Rick Engelkes, Kim Feenstra, Jan Kooijman, Simone Kleinsma en Gigi Ravelli te zien. De regie was in de handen van Johan Nijenhuis. 

Synopsis ‘Verliefd op Ibiza’
Ibiza! Het ultieme partyeiland. De witste stranden, grootste clubs, beroemdste DJ’s en mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourbruiloft te organiseren dan juist daar?

Kevin is een jonge voetballer die onlangs een miljoenentransfer heeft gemaakt naar de club Barcelona. Hij weet zelf nauwelijks wat hem overkomt. Too young, too rich, too beautiful. Zijn vriendin Elza weet wel hoe Kevin zijn miljoenen uit moet geven en kijkt uit naar haar verjaardag waar Kevin haar dé belangrijke vraag zal gaan stellen. Kevin’s oma Karla ziet alles met lede ogen aan, en gelukkig is er de nuchtere event planner Lizzy die Kevin in laat zien wat echte liefde is.

De net gescheiden Jacky en haar buurvrouw Irma – beiden veertigers – landen op Ibiza. Jacky heeft er zin in: gelift en gebotoxt vertelt ze Irma dat ze niet kan wachten om een lekkere, jonge vent te scoren. Ze leeft! Irma denkt er het hare van. Zij wil een rustige vakantie met Dr. Zjivago op het strand. Totdat haar hart op hol slaat…

Voormalig rockster Lex heeft zijn drie dochters op Ibiza uitgenodigd voor zijn 55e verjaardag. Voor de drie halfzussen Zara (35), Lizzy (26) en Bibi (19) was hun vader vaak de grote afwezige. Maar Lex krijgt de kans zijn vaderrol te vervullen wanneer Zara’s man door Bibi wordt verleid.

De broers Dylan en Boyd hebben een droom: DJ worden. Ze zijn naar het eiland gekomen om hun werk aan de beroemde DJ Armin van Buuren te laten horen. Maar hoe bereik je de bekendste DJ van de wereld? Hun beste vriend Lars helpt hen om hun held te ontmoeten, al hebben ze uiteindelijk meer aan een flinke dosis geluk en een speling van het lot.

Alle lijnen komen samen in de hippe club waar Armin van Buuren draait. Vindt Jacky de liefde bij een jonge lover, of bij haar jeugdliefde? Kiest Kevin voor een leven met de mooie golddigger Elza? En overleeft het huwelijk van Zara en Pim de escapades van Pim?

Deel: