John de Bever heeft tijdens de traditionele ‘John de Bever NieuwJaarsParty’ het eerste exemplaar van zijn nieuwe single ‘Het gaat om Liefde’ ontvangen uit handen van collega-zanger Grad Damen. Onder toeziend oog van honderden fans sprak Grad Damen lovend over de bijzondere vrolijke single van John de Bever, die volgens Grad Damen een regelrechte hit wordt: “Deze single wordt een knáller”. De door Berk Music uitgebrachte single is vanaf half januari verkrijgbaar.

Het afgelopen jaar scoorde John de Bever drie (van zijn inmiddels 17) top 100-hits en nog steeds breidt zijn grote fanschare zich uit. In het nieuwe jaar wordt de samenwerking met Berk Music doorgezet en dit leidt tot een compleet nieuw album dat aankomend voorjaar wordt uitgebracht.

Met de nieuwe single ‘Het gaat om Liefde’, het uit te komen album, de optredens in het land en de organisatie van een fanreis, V.I.P. DinnerShow en diverse John de Bever & Friends- avonden zet John de Bever zich ook in 2013 volledig in voor zijn fans en het Nederlandse (levens)lied!

 

Deel: