The Beatles, Mick Jagger en Robbie Williams zijn kanshebbers om op het nieuwe £10 bankbiljet te komen staan. Volgens een Britse krant heeft de Bank Of England een lijst onthuld met 150 belangrijke en invloedrijke Britten. Deze Britten zijn door het publiek geselecteerd om op een zijde van het biljet te komen staan. Buiten de drie genoemde namen staan onder anderen ook David Beckham, Princess Diana, William Shakespeare en Sir Winston Churchill op de lijst. Andere suggestie zijn Emmeline Pankhurst, John Cleese, Michael Parkinson en Terry Wogan; Stephen Hawking, Sir Alexander Fleming en Alan Turing.

Vorige maand nog had Robbie Williams dubbel succes, zijn 9e studio album ‘Take The Crown’ en single ‘Candy’ stonden beiden aan de top van de Britse hitlijst. De vorige keer dat de zanger soortgelijk succes had was in 2001, toen hij samen met actrice Nicole Kidman een nummer 1 hit had met zowel de single ‘Something Stupid’, zijn versie van Carson and Gaile’s uit 1967 daterende hit, en met zijn album ‘Swing When You’re Winning’.

Deel: