Het jaar zit er bijna op en dus kunnen we terug gaan kijken op weer een mooi muzikaal jaar. Een met hoogtepunten, maar ook met dieptepunten. Enkele van die dieptepunten hebben we verzameld, zodat we ze hieronder voor jullie kunnen vermelden. Let op: Onderstaande feiten kunnen als schokkend worden ervaren!!!

– In 2012 hebben maar liefst 17.000 mensen de single ‘Never gonna give you up’ van Rick Astley gekocht!!!!! (Goed, je bent helemaal rijp voor het gesticht als je nu, 25 jaar na release, dit nummer nog steeds kan pruimen…)

– Zo’n 9000 mensen schaften zich ‘The Crazy Frog’ aan als officieel gedownloade MP3!!!! (Axel F. draait zich nog steeds iedere keer om als hij de grootste verkrachting in de moderne popmuziek hoort!)

– Ook Paris Hilton kon nog 1142 singles verkopen van haar debuutsingle ‘Stars are blind’!!!! Onmogelijk!!!! (Bij deze een verbod op het misbruiken van je bekende naam om een muziekcarrière te willen opstarten! Dit geldt ook voor al die wanna-be acteurs met een singeltje!)

– Shocking: De laatste weken van 2012 worden de hitlijst compleet overspoeld door deelnemers van The Voice of Holland!!!! (Hallo, als je talent hebt, heb je geen talentenjacht nodig en zoveel grote namen kwamen er niet voort uit al die Idols, X-Factors, Popstars en The Voices…)

– Bohemian Rhapsody van Queen staat wederom bovenaan in de top 2000!!!!!! (Damn, dat nummer is niet eens af, een samenraapsel van 4 onaffe nummers die totaal niet bij elkaar horen. Muzikaal gezien een van de slechtste platen die je zou kunnen maken!!!)

Gelukkig kunnen we jullie een zesde dieptepunt besparen in 2012: Marco Borsato heeft dit jaar gelukkig geen nieuw album uitgebracht.

 

Deel: