Op 5 november 2012 is in Club Ziggo een live showcase van Zazí opgenomen voor het televisieprogramma Ziggo Live. Deze aflevering kan vanaf heden worden bekeken op Ziggo On Demand en YouTube. Een lust voor oor én oog. Dat is Zazí, het muzikale drietal dat bestaat uit Sabien Bosselaar, Dafne Holtland en Margriet Planting. Met een verscheidenheid aan stemmen en instrumenten en een afwisselend repertoire in diverse talen veroveren ze in sneltreinvaart binnen- en buitenland met hun optredens.

De single ‘Turn Me On’ (m.m.v. het team van Caro Emerald) is al maanden te horen op de Nederlandse radio. Zazí speelde deze zomer op o.a. Oerol, Zwarte Cross en in het Openlucht Theater Vondelpark, ging op tour in de Verenigde Staten én was recentelijk nog te gast bij Giel Beelen op 3FM. Op dit moment toert het drietal met de theatertour ‘Zazi speelt’ door heel Nederland. In deze Ziggo Live aflevering werd hun debuut EP Zazí gepresenteerd!

Deel: