Een film over het leven van INXS frontman Michael Hutchence is in de maak. Schrijver Bobby Galinksy is monenteel bezig om het scenario te schrijven voor de film met de titel ‘Two Worlds Colliding’, de titel komt uit INXS’ wereldhit ‘Never Tear Us Apart’. Galinsky heeft het project al ruim 10 jaar in zijn hoofd zitten. Het scenario voor de film zal gebaseerd worden op ‘Just a Man – The Real Michael Hutchence’ dat is geschreven door de zanger’s moeder en zus.

“De film gaat over het privé leven van Michael als zoon, broer en vriend. “Het is geen sex, drugs and rock & roll verhaal”, vertelde Galinsky. In plaats daarvan wil de schrijver zich focussen op een aantal sleutelvragen zoals “Wie was Michael Hutchence? Wat was zijn drijfveer? Wat waren zijn demonen? Waar hield hij van? De zoektocht naar de acteurs en actrices begint in 2013.

Michael Hutchence overleed in november 1997 op 37-jarige leeftijd. INXS kreeg uiteindelijk een nieuwe zanger, de band besloot eerder deze maand om er toch maar mee te gaan stoppen.

Deel: