De Canadese rockband Rush zal op 20 november toegevoegd gaan worden aan de beroemde ‘Guitar Center RockWalk’. De RockWalk, bij Guitar Center’s winkel aan de Sunset Boulevard in Hollywood, eert artiesten die een bijzondere en langdurige bijdrage hebben geleverd aan de evolutie en de groei van de Rock ‘n’ Roll, Blues and R&B. Sterren als Eric Clapton, George Martin, Jimmy Page, Johnny Cash, AC/DC en nog veel meer gingen hun voor.

De band zegt zeer blij te zijn dat hun collega’s ze hebben gekozen om geintroduceerd te worden in de Guitar Center’s Rock Walk. “Het is een eer om onze namen toegevoegd te zien worden aan de lijst van grote en zeer getalenteerde musici”, aldus zanger Geddy Lee.

“Niet alleen is Rush buitengewoon als band, maar ieder bandlid is in hun gebied zeer getalenteerd”, liet de voorzitter Dave Weiderman van Guitar Center’s RockWalk weten. “Nu bijna 30 jaar bij elkaar, heeft de band een constante kwaliteit, experimentele drive, en stylistische rockmuziek geleverd voor hun wereldwijde fans. In het kort, Rush had eigenlijk al eerder geëerd moeten worden op onze Guitar Center’s RockWalk”.

Op 18 december komt op het Mercury Records label een deluxe editie uit van de band’s vierde studio album ‘2112’. Dit is nog niet via de officiële kanalen bevestigt, diverse mensen die betrokken zijn zeggen dat het uit 1976 daterende album in het zelfde format uit zal komen als de re-releases van ‘Moving Pictures’, ‘A Farewell to Kings’, ‘Fly By Night’ en ‘Signals’. ‘2112’ komt uit in drie verschillende releases, CD plus Audio DVD met 5.1 Mix, CD Plus Audio Blu-Ray en CD Plus Audio Blu-Ray Super Deluxe Edition. Wat “Super Deluxe” inhoud is op dit moment nog niet bekend.

Deel: