Het is mogelijk om getuige te zijn van een van de 50th anniversary Rolling Stones shows zonder een arm, been, nier en je spaarbankboekje te moeten missen. Dit komt omdat de band een samenwerkingsverband is aangegaan met – je gelooft het niet – de World Wrestling Entertainment, die het concert wat gegeven gaat worden op 15 december in Newark, NJ door middel van een zogeheten live pay-per-view event gaat aanbieden met als titel “One More Shot”.

WWE, bij uitstek s’werelds grootste van pay-per-view programming, zal in samenwerking met de Dainty Group en Endemol, de distributie en marketing gaan verzorgen van het evenement. Het concert in Newark is het laatste dat de Stones geven in het kader van hun 50-jarig jubileum. De pay-per-view zal beschikbaar zijn voor alle kabel, satelliet en telco providers. De iconische band creëerde de afgelopen weken een internationale ticketrazernij toen de vier concerten – twee in de Londense O2 Arena en twee in het Prudential Center in Newark, N.J. – binnen recordtijd uitverkocht waren. “One More Shot” geeft de fans over de gehele wereld de kans om Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood live te zien via pay-per-view, als ze voor het eerst sinds 2007 weer op het podium staan.

Deel: