Justin Bieber is nu echt officieel de grootste Youtube-popster op deze planeet. Nadat de videoclip van zijn nieuwe single ‘Beauty And A Beat’ afgelopen vrijdag in première ging op YouTube, was de video na 24 uur al 10,6 miljoen keer bekeken, een absoluut record. Inmiddels heeft het filmpje al meer dan 27 miljoen views. Social media hebben een grote rol gespeeld in het enorme succes van de video-première. Zo zorgden Bieber’s 47 miljoen Facebookfans en 29 miljoen Twitter-volgers voor opwinding voorafgaand aan de première, en deelden beroemde Bieber-vrienden als Nicki Minaj, Lil Wayne, will.i.am, Tinie Tempah en Steven Tyler de link naar de video vervolgens ook nog met al hún volgers.

‘Beauty And A Beat’ (featuring Nicki Minaj) is de derde single van Justin Bieber’s album ‘Believe’. De video’s van de tienerster hebben op VEVO gezamenlijk al meer dan drie miljard views gehad. VEVO is een online muziek- en entertainmentplatform, dat uitzendt via YouTube.

http://www.youtube.com/watch?v=Ys7-6_t7OEQ

Deel: