Na succesvolle festivaloptredens op onder andere Pukkelpop, Dour en Appelpop en een tour in het voorprogramma van Blood Red Shoes zal Wallace Vanborn dit najaar een eigen clubtour doen langs een groot aantal Nederlandse podia. In april van dit jaar bracht Wallace Vanborn het album ‘Lions, Liars, Guns & God’ uit, en is goed ontvangen in thuisland België en in Nederland. OOR schreef: “De band snapt hoe een stoer liedje in elkaar hoort te steken. De band is echter ook niet vies van een koortje of een sexy ritme. (…) Een ideaal voorprogramma van Triggerfinger. Of zouden die samen voor een overdosis aan strak rockgeweld zorgen?”

Het strakke rockgeweld van Wallace Vanborn is tot en met december te zien en horen op de volgende podia: Donderdag 27 oktober: Buspop, Leeuwarden
Donderdag 1 november: Doornroosje, Nijmegen
Vrijdag 2 november: Mezz, Breda
Donderdag 8 november: Tivoli, Utrecht
Zaterdag 1 december: Elektra, Sliedrecht
Zaterdag 15 december: Xinix, Nieuwendijk
Donderdag 20 december: Vera, Groningen
Vrijdag 21 december: Luxor Live, Arnhem
Zaterdag 22 december: Patronaat, Haarlem

Deel: