Met de komst van Londonbeat, Tina Cousins (Sash!) aangevuld met de Party Animals en The Scooter Experience heeft Pump Up The 90’s in Assen een meer dan volwaardig programma samengesteld. De organisatie koos voor de komende editie van het Pump Up The 90’s, wat plaats vindt op zaterdag 20 oktober in de Bonte Wever te Assen bewust voor een andere programmering. Men moet blijven vernieuwen en niet steeds terug moeten vallen op acts als T-Spoon en 2 Brothers on the 4th Floor. Met de komst van Londonbeat en Tina Cousins (Sash!) is men daar zeer in geslaagd. “Twee buitenlandse top-acts die als ik me niet vergis nog niet op een 90’s feest in het noorden des land hebben opgetreden!” aldus organisator Bert Vos van het populaire radiostation Simone FM.

Tina Cousins is een zangeres en voormalig fotomodel uit Engeland Ze legde zich vooral toe op dancemuziek en scoorde een aantal hitjes waaronder “Killing Time” uit 1997 en “Pray” uit 1998. Haar grootste hit “Mysterious Times” was een samenwerking met de Duitse dj Sash!, waarmee ze een dikke hit scoorde over de hele wereld. Londonbeat is een popgroep uit Londen. Ze zijn vooral bekend van hun nummer 1 hit “I’ve been thinking about you” uit 1990. Het begin van het succes van Londonbeat is in Nederland, want ze scoorden met “There’s A Beat Going On” hun eerste top-20 hit in Nederland.

Met de komst van de Party Animals, die zeker niet mogen ontbreken op Pump Up The 90’s, en The Scooter Experience (Scooter-tribute) heeft de organisatie weer een leuke line-up samengesteld.

Deel: