Op 10 november verschijnt het album “Mount Rock” van de classic rockband LICK uit Deventer. Dit is de langverwachte opvolger van de debuut-EP uit 2010. Na de release van deze EP speelde LICK in toonaangevende podia als Effenaar, Atak, Hedon en Het Burgerweeshuis en het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Daarnaast verzorgden ze voorprogramma’s voor legendarische bands als UFO, The Answer, KEEL en hun Nederlandse collega’s van Vanderbuyst.

Na bijna 2 jaar lang door Nederland, België en Duitsland getourd te hebben werd het afgelopen zomer tijd om de studio in te duiken voor hun eerste volledige album. Op 10 november verschijnt de CD “Mount Rock” waarbij de band meer dan ooit is geïnspireerd door grootheden als Aerosmith, AC/DC en Guns ’n Roses. Mount Rock verschijnt als gratis download en als fysieke CD in beperkte oplage.

De komende maanden is LICK opnieuw door heel Nederland en België te zien, tijdens de Mount Rock Tour, welke op 20 oktober in Poppodium Metropool in Hengelo wordt afgetrapt met een supportshow voor de band Y&T.

Aankomende tourdata:
20 oktober – Poppodium Metropool, Hengelo (Supportshow Y&T)
21 oktober – Rock ’n Ten Festival, Doetinchem
3 november – Club B52, Eernegem [BE]
16 november – Café The Jack, Eindhoven
17 november – Zuthem Decibal, Laag-Zuthem
22 november – Café Den Trap, Kortrijk [BE]
23 november – Rock Café Bone, Haarlem
30 november – Het Burgerweeshuis, Deventer
1 december – Friends ’n Bands Festival, Enschede
15 december – The Rambler, Eindhoven (Supportshow Rosie)
22 december – Swingcafé De Elegast, Deventer

Deel: