Op maandag 13 augustus worden live showcases van The Jon Spencer Blues Explosion (USA) en Ganashake (BE) opgenomen voor het televisieprogramma Ziggo Live. Je kunt hier gratis bij aanwezig zijn! De locatie van de optredens is Club Ziggo, gelegen in de Ziggo Dome. In deze intieme locatie wordt op periodieke basis een tweetal bands, uit binnen- en buitenland, voorgesteld aan een select publiek. De showcase optredens worden gefilmd en komen beschikbaar via Ziggo Video on Demand en (deels) Youtube. Inmiddels zijn er al afleveringen opgenomen met The Crookes (UK), We Are Augustines (USA), The Kik (NL), Wudstik (NL), Dry The River (UK) en Are You A Lion (NL).

Maxazine mag maar liefst 50 (!) kaarten weggeven voor de opnames met The Jon Spencer Blues Explosion en Ganashak. Like onze Facebookpagina en mail ons je Facebooknaam en emailadres op JSBE@maxazine.nl en wij zorgen dat je gratis naar binnen mag! Daarbij mag dan ook nog gratis een vriend of vriendin meenemen! Doe dit alles voor zondagavond 12 augustus 20.00 uur en jij bent erbij!

Deel: