Op 1 september 2012 keert Frequence snoeihard terug op Aquabest. Het concept heeft een flinke twist gekregen wat in het voordeel van de harddance liefhebbers zal uitvallen. De internationale namen uit de line-up zullen de handen ineen slaan om het festival seizoen met een dikke knal af te sluiten.

Frequence komt dit jaar met een geheel vernieuwde main stage. Zo zal deze editie hardstyle de boventoon voeren op de zogeheten Ultra stage. Niemand minder dan de alom geroemde tweeling de Alpha² voeren de line-up van de Ultra stage aan. Daarnaast presenteert Frequence met trots een exclusief 2012 festival optreden in Nederland van Showtek. Verder komt Hard Driver met een energiek live optreden en zijn Italiaanse helden Tatanka en Davide Sonar te bewonderen op het hoofdpodium. De line-up wordt compleet gemaakt door de Noorse rising stars Da Tweekaz, Nederlandse super talenten Omegatypez en de Audio Addicts. De stage wordt gehost door MC V.

Dit jaar doet Nachtlampen zijn intrede op Frequence. De Hertz stage, gehost door Nachtlampen, zal op een unieke locatie op het festivalterrein terug te vinden zijn. De nieuwe parkeergarage van Aquabest wordt namelijk omgetoverd tot een ondergronds Dubstep/Electro paradijs waar grootheden als Boemklatsch, Yellow Claw en Guerilla Speakerz de vetste en galmende beats laten klinken. Verder vormen het interactieve Ghetto Bingo, de energieke Kruh en Cursed P, Bram van Helden en Kobuz & Spektral de line-up van deze unieke stage.

Ook de derde stage wordt in een volledig nieuw jasje gestoken. Een speelse area waar nostalgische classics en happy hardcore uit de speakers wordt gepompt. DJ Promo, bekend van de hardcore klassiekers ‘Counter Attack’ en ‘Up Yours’, neemt je mee terug in de tijd met zijn 2003/2004 hardcore sound. Daarnaast komen happy hardcore giganten Paul Elstak en Bass-D hun bekende kunsten vertonen bij Wave. De line-up wordt afgemaakt door sfeermeesters Dr. Rude, Francois, Freeze, ‘N’ Atty en host MC Da Hustla.

 

Deel: