Quizdeelnemers, gisteren stond er door onvoorziene omstandigheden geen quizvraag, onze excuses hiervoor. De eerste twee weken van juli zijn "vette prijzen weken" hier op Maxazine. Deze keer – net als bij de vorige quizzen – vette prijzen te winnen. Iedere dag om 18.00 uur zijn er in onze quiz punten te vergaren om deze keer een leuk prijzenpakket te winnen. De komende twee weken maken twee personen kans op een gesigneerde cd van Kayaman getiteld  'Tulpenmanie'. Niet alleen dit maar ook maak je daarbij kans op 2 x 2 guarantee-tickets voor Sneakers in the city – Maastricht. Hiermee ontvangen de winnaars 5 consumptiebonnen per ticket ter waarde van 12,50 euro p/p! Daarnaast is er bij de entree een aparte ingang voor een gegarandeerde vlotte binnenkomst. Dus doe mee en win!

 

Hieronder hoor je een cover. Van wie is het originele nummer?

Stuur je antwoord zo snel mogelijk via PM naar https://www.maxazine.nl/profiel/muziekquiz.

'Tulpmania' is Nederhop met Turkse invloed, en Kayaman laat zien dat rap niet meer in een hokje is te stoppen, waarvoor hulde! De aanstekelijke single 'Koud' hoorde je misschien al op de radio, maar de gehele cd 'Tulpenmania' hoort in feite op de Nederlandse radio thuis. Lees hier onze recensie: https://www.maxazine.nl/cd-recensies/3097-kayaman-tulpenmanie

Zondag 15 juli wordt de Grote Markt in Maastricht omgetoverd tot de meest gezellige woonkamer van de stad. Het energieke DJ/MC duo Gelazer!, bestaande uit Shagspeare en Lady Bee, verwelkomt huisgasten Vato Gonzalez & MC Tjen, The Darkraver, La Fuente, Franky Rizardo, René Amesz, DJ Irwan, Vico Valesco, DJ Krizz, Chicky the Hitmachine en MC D.MC voor de Maastrichtse editie van Sneakerz in de Stad. Sneakerz in de Stad wordt gehost door de meest roemruchte feestbende van Nederland; Gelazer!. Waar dit koppel ook opduikt, overal brengen ze dansbaar gedonder op de dansvloer. Gelazer! nodigt tijdens Sneakerz in de Stad ook nog eens bevriende DJ’s en acts uit om samen de spreekwoordelijke tent mee af te breken. Shagspeare en Lady Bee nemen uiteraard het voortouw en brengen gedurende de hele dag solo en back2back een breed arsenaal aan muzikaal geweld ten gehore.

Van 14:00 tot 22:30 is de Grote Markt in Maastricht het podium van Sneakerz in de Stad en fungeert dit sfeervolle plein als woonkamer van Gelazer!. Het podium is gevuld met bizar grote meubelstukken en een dj-booth die is omgevormd tot een enorme antenne-tv, waardoor het publiek als het ware door de line-up heen zapt in de sfeer van een gezellige woonkamer. The Darkraver alias Steve Sweet alias interim Batman voert met zijn nostalgische happy hardcore sound de line up aan. La Fuente, Vato Gonzalez & MC Tjen, drie heren die niet vies zijn van de stevigere beats, laten verder samen met DJ Irwan de Maastrichtse grond schudden met hun energieke ‘house’ en ‘eclectic’ klanken. Franky Rizardo en René Amesz, bekend om zijn remix van ‘Smells Like Teen Spirit’, zijn de andere smaakmakers van deze dag. Vico Valesco, eerder bekend onder de naam Bizarre R, en de getalenteerde DJ Krizz vertegenwoordigen de trots van Maastricht. Chicky the Hitmachine completeert de line-up, die in goede banen wordt geleidt door de warme stem van MC D.MC.

Wie Sneakerz in de Stad wil bezoeken maar niet zelf wil rijden of geen gebruik wil maken van het openbaar vervoer kan het beste gebruik maken van Partybussen. Elke bezoeker kan voor zijn of haar vrienden een opstapplaats aanvragen, dan brengt Partybussen iedereen veilig en snel naar Sneakerz in de Stad. Bovendien zijn in de bussen volop drankjes verkrijgbaar en leer je tal van nieuwe mensen kennen. Ga voor meer informatie en reserveringen naar Partybussen.nl. Toegang voor Sneakerz in de Stad is gratis. Het feestterrein is echter afgezet met hekken en het meenemen van eigen drank is niet toegestaan.

Als dat geen vet prijzenpakket is!!! Winnen doe je natuurlijk bij de Maxazine Muziekquiz!

Deel: