Armin van Buuren heeft met zijn playlist op Spotify meer dan 25.000 abonnees bereikt. Daarmee is hij één van de eerste Nederlandse DJ’s die zo succesvol is met de digitale muziek service. Was het aantal abonnees van de playlist eerst binnen 6 maanden verdubbeld, inmiddels loopt het nog hoger op. Binnen 5 maanden is het aantal van 10.000 naar 25.000 gestegen.

De Nederlandse DJ, die momenteel druk bezig is aan zijn vijfde artiesten album en wekelijks zijn eigen A State of Trance avond in Europa’s grootste club ‘Privilege’ op Ibiza heeft, biedt op Spotify niet alleen zijn artiestenalbums en compilaties aan, maar ook zijn A State of Trance Podcast. Zijn playlist ‘A State of Trance Radio Tunes’ is veruit zijn meest beluisterde play list, met meer dan 25.000 subscribers.

Over Spotify
Spotify is een award-winnende digitale muziekservice die on-demand toegang geeft tot meer dan 18 miljoen nummers. Hun droom is om alle muziek in de wereld direct beschikbaar te maken voor iedereen, waar en wanneer ze dat willen. Spotify maakt het gemakkelijker dan ooit om muziek te ontdekken, te beheren en te delen met je vrienden, en zorgen dat artiesten een eerlijke deal krijgen. Spotify is beschikbaar in 15 landen met meer dan 10 miljoen actieve gebruikers en meer dan 3 miljoen betalende abonnees. Het aantal nummers is gebaseerd op de licentie wereldwijd. Catalogus grootte kan variëren per land.

Foto (c) Armelle van Helden/Maxazine.nl

Deel: