Vanaf vandaag zijn alle muziekliefhebbers uitgenodigd om in de officiële en toonaangevende DJ Mag Top 100 DJ Poll op hun 5 favoriete DJ’s te stemmen. Met 13 Armada Music DJ’s in de lijst van vorig jaar, van wie 3 in de Top 10, hoopt de Nederlandse platenmaatschappij op wederom een succesvol resultaat. Vorig jaar, na een historische, vier jaar lange nummer één positie werd Armin van Buuren tweede in de bekende DJ poll, op de voet gevolgd door het Nederlandse hit-fenomeen Dash Berlin (8) en de Amerikaanse DJ Markus Schulz (9).

Andere namen in de Top 100 zijn nieuwe talenten als Ørjan Nilsen (49), Tenishia (91), Nederlands duo W&W (36), Australische favoriet tyDi (48), Myon & Shane54 (66) en bekende namen als Aly & Fila (22), Andy Moor (50), Roger Shah (51), John O’Callaghan (52) en de legendarische Britse DJ Paul Oakenfold (69). Dit jaar, nu diverse nieuwe DJ namen bij Armada Music of Armada Music Management zijn getekend, is de lijst van DJ’s waar Armada campagne voor voert, groter dan ooit. De volledige lijst van DJ’s is te vinden op de Armada Music website: www.armadamusic.com en zijn zichtbaar in het DJ Mag promotiefilmpje van Armada http://youtu.be/V8_pDleRQC8.

Ieder jaar in oktober, publiceert DJ Mag een overzicht van de meest populaire DJ’s van dat jaar, volledig gebaseerd op stemmen. Een gemiddelde van 300.000 wereldwijde clubbers brengen hun stem uit in de toonaangevende poll. De poll opent op 27 juni en sluit 29 augustus. De resultaten zullen aan het eind van oktober bekend worden gemaakt. Stemmen op je favoriete DJ in de DJ Mag Top 100 is nu mogelijk via http://top100djs.net.

Deel: