TUC geeft via Facebook niet alleen gratis single, maar ook gratis thuisconcert Dries Roelvink weg. Vorige week lanceerde Dries Roelvink zijn EK-single OEHHH!!! Roept heel Oranje. De EK-single is vanaf nu gratis te downloaden voor iedereen die de nieuwe TUC Facebook pagina ‘liked’. Op www.facebook.com/TUCNederland is bovendien een bijzondere prijs te winnen: een huiskamerconcert van Dries Roelvink tijdens de EK-wedstrijd Nederland-Duitsland!

Net als bij het lied, staan ook bij de rest van de campagne van TUC OEHHH!!! momenten centraal. Zo is er het TUC OEHHH!!! kussen. Op het moment dat het gewicht op dit kussen wordt verplaatst, hoor je het geluid OEHHH!!! 75% van de Nederlanders schuift immers tijdens een spannend moment naar het puntje van zijn stoel. Onderdeel van de campagne zijn verder een TV- en radiocommercial, een item op Radio Veronica met Hans Kraay jr. en een OEHHH!!! activatie op Facebook.

Iedereen die in zijn eigen huiskamer wil feesten met Dries, kan op de Facebook pagina van TUC zijn of haar ultieme OEHHH!!! moment achterlaten. Was het de gemiste kans van Robben in de WK-finale van 2010 of de bal op de paal van Renzenbrink in de WK-finale van 1978? Of juist een heel ander onverwacht OEHHH!!! moment?! Het bericht met de meeste ‘likes’, verdient een live optreden van Dries tijdens dé kraker van de poulewedstrijden van het EK. Uiteraard inclusief vertolking van OEHHH!!! roept heel Oranje.

Om mee te doen met de prijsvraag of de single te downloaden, kijk op www.facebook.com/TUCNederland

Deel: