altDe maand mei is Lakedance-maand hier op Maxazine. Iedere dag om 18.00 uur zijn er in onze quiz punten te vergaren om eind  mei kaarten te winnen voor dit dancefeest wat gehouden wordt op 9 juni op het terrein van Aquabest te Eindhoven. Lakedance pakt dit jaar weer groots uit met namen als Mighty Fools, Deniz Koyu, Junior Jack & Kid Créme, Copyright, Bart Skils, Michel de Hey; dit is maar een kleine greep uit de enorme lijst met namen van artiesten welke op het affice staan. Doe dus mee en win kaarten voor Lakedance! De vraag van vandaag staat hieronder.

 

De vraag van vandaag is in de categorie: 'Wie is dit? Graag willen wij van jullie weten welke artiest hieronder staat afgebeeld, tip…..hij staat dit jaar ook op Lakedance.

 

 

Stuur je antwoord zo snel mogelijk via PM naar https://www.maxazine.nl/profiel/muziekquiz.

Op 9 juni brengt Lakedance een diversiteit aan (inter)nationale top DJ’s. Grote namen als Basto!, bekend van onder andere “Gregory’s Theme”, en Alex Kenji, een internationale super producer, voeren de line-up aan. De Nederlandse DJ’s Funkerman en het illustere DJ-duo Mightyfools mogen daarnaast zeker niet ontbreken. De line-up wordt verder ingevuld door het wereldwijd geroemde talent Deniz Koyu, tech-house monster Jordy Dazz en de enorm ervaren Kid Culture. Niemand minder dan de energieke MC Roga is de host van de dag.

Defected in the House is voor het vierde achtereenvolgende jaar weer prominent aanwezig op Lakedance. Het Londense label neemt ook dit jaar een scala aan internationale artiesten mee. Junior Jack & Kid Crème, Copyright, Simon Dunmore en de Nederlanders Franky Rizardo, Born to Funk en Taras van de Voorde laten met hun fenomenale acts de grond schudden.

De donkere tech-house beats van Minimum zullen tijdens Lakedance weer over het festival terrein te horen zijn. Bart Skils, Michel de Hey en de Thaise Nakadia zullen weer op Minimum te bewonderen zijn. Verder komen ook Madskills, Steve Nash en Zef Felicien hun verfrissende kunsten op Minimum vertonen.

Nieuw op Lakedance is de Jäger Stage die helemaal in het teken staat van de EK wedstrijd Nederland – Denemarken. De wedstrijd is te volgen via een 6×3 meter scherm met live commentaar. Voorafgaand en na de wedstrijd zorgen Yellow Claw, Kruh en Riptide samen met Aron Friedman en Medito ft. Sebas voor spetterende optredens.

Mensroom pakt dit jaar groot uit met ‘Gouden Kabouter’ winnares When Harry Met Sally, Alessandro Diga, Stefan Vincent, BWS, Dennis Rijks en de uit Kuala Lumpur afkomstige Kuma. Zij zorgen bij de Mensroom stage voor een buitengewoon intiem spektakel.

NH Best maakt het voor de bezoekers mogelijk om een NH-Hotel arrangement te boeken. Het arrangement biedt één regulier ticket voor Lakedance op zaterdag 9 juni en een overnachting in het luxueuze NH-Hotel te Best. Slaap heerlijk uit en geniet van de vele voordelen en mogelijkheden voor slechts 80,- euro per persoon (op basis van een verblijf voor twee personen). Neem voor reserveringen contact op met NH Best via nhbest@nh-hotels.com.

Tickets en VIP Tickets voor Lakedance 9 juni 2012 kosten 35,- euro (ex fee) en zijn verkrijgbaar via firstvision.nl/tickets en in alle Free Record Shops. Voor bezoekers die van plan zijn om Lakedance op 9 juni én op 11 augustus te bezoeken zijn er combi-tickets voor slechts 55,- euro (ex fee) beschikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om als VIP naar Lakedance te gaan. Neem voor meer info en opmaat gemaakte reserveringen contact op met First Vision via vip@firstvision.nl.

Lakedance heeft een compleet vernieuwde website, www.lakedance.nl, waar alle belangrijke informatie over het evenement is na te lezen. Via de Lakedance Facebook en Twitter pagina’s blijft iedereen up-to-date en valt alles te lezen omtrent Lakedance. Daarnaast is Lakedance ook te volgen via Soundcloud, Youtube, Netlog, Hyves en firstvision.nl.  

Bekijk hier de trailer voor Lakedance 2012

{slide=Line-up}

MAIN STAGE

MIGHTYFOOLS

DENIZ KOYU

BASTO

ALEX KENJI

FUNKERMAN

JORDY DAZZ

KID CULTURE

MC ROGA

DEFECTED IN THE HOUSE

JUNIOR JACK & KID CRÈME

COPYRIGHT

FRANKY RIZARDO

SIMON DUNMORE

BORN TO FUNK

TARAS VAN DE VOORDE

MC PRYME

MINIMUM

BART SKILS

MICHEL DE HEY

MADSKILLZ

NAKADIA

STEVE NASH

ZEF FELICIEN

JÄGER STAGE

LIVE: NEDERLAND – DENEMARKEN

YELLOW CLAW

KRUH

RIPTIDE

ARON FRIEDMAN

MEDITO FT. SEBAS

MC MAC

MENSROOM

WHEN HARRY MET SALLY

KUMA

ALESSANDRO DIGA

STEFAN VINCENT

BWS

DENNIS RIJKS

{/slide}

Deel: