Zaterdag 9 juni bloeit Aquabest weer op tijdens de eerste editie van Lakedance 2012. Meer dan dertig (inter)nationale DJ’s verdeeld over vijf podia toveren 9 juni om tot een onvergetelijke dag. Naast de Main Stage, Defected in the House, Minimum en het Mensroom platform is er voor de voetballiefhebber de Jäger stage toegevoegd waar onder andere live de EK wedstrijd Nederland – Denemarken te volgen zal zijn.

Mainstage Op 9 juni brengt Lakedance een diversiteit aan (inter)nationale top DJ’s. Grote namen als Basto!, bekend van onder andere “Gregory’s Theme”, en Alex Kenji, een internationale super producer, voeren de line-up aan. De Nederlandse DJ’s Funkerman en het illustere DJ-duo Mightyfools mogen daarnaast zeker niet ontbreken. De line-up wordt verder ingevuld door het wereldwijd geroemde talent Deniz Koyu, tech-house monster Jordy Dazz en de enorm ervaren Kid Culture. Niemand minder dan de energieke MC Roga is de host van de dag.

Defected in the House Defected in the House is voor het vierde achtereenvolgende jaar weer prominent aanwezig op Lakedance. Het Londense label neemt ook dit jaar een scala aan internationale artiesten mee. Junior Jack & Kid Crème, Copyright, Simon Dunmore en de Nederlanders Franky Rizardo, Born to Funk en Taras van de Voorde laten met hun fenomenale acts de grond schudden.

Minimum De donkere tech-house beats van Minimum zullen tijdens Lakedance weer over het festival terrein te horen zijn. Bart Skils, Michel de Hey en de Thaise Nakadia zullen weer op Minimum te bewonderen zijn. Verder komen ook Madskills, Steve Nash en Zef Felicien hun verfrissende kunsten op Minimum vertonen.

Jäger Stage Nieuw op Lakedance is de Jäger Stage die helemaal in het teken staat van de EK wedstrijd Nederland – Denemarken. De wedstrijd is te volgen via een 6×3 meter scherm met live commentaar. Voorafgaand en na de wedstrijd zorgen Yellow Claw, Kruh en Riptide samen met Aron Friedman en Medito ft. Sebas voor spetterende optredens.

Mensroom Mensroom pakt dit jaar groot uit met ‘Gouden Kabouter’ winnares When Harry Met Sally, Alessandro Diga, Stefan Vincent, BWS, Dennis Rijks en de uit Kuala Lumpur afkomstige Kuma. Zij zorgen bij de Mensroom stage voor een buitengewoon intiem spektakel.

Tickets en VIP Tickets voor Lakedance 9 juni 2012 kosten 35,- euro (ex fee) en zijn verkrijgbaar via firstvision.nl/tickets en in alle Free Record Shops. Voor bezoekers die van plan zijn om Lakedance op 9 juni én op 11 augustus te bezoeken zijn er combi-tickets voor slechts 55,- euro (ex fee) beschikbaar. Daarnaast is het ook mogelijk om als VIP naar Lakedance te gaan. Neem voor meer info en opmaat gemaakte reserveringen contact op met First Vision via vip@firstvision.nl.

Lakedance heeft een compleet vernieuwde website, www.lakedance.nl, waar alle belangrijke informatie over het evenement is na te lezen.

Deel: