altDe mannen van de legendarische rock band Rush hebben de details bekend gemaakt van hun langverwachte nieuwe album getiteld ‘Clockwork Angels’. Dit album is het eerste nieuwe werk sinds vijf jaar en hun eerste release op het Anthem/Roadrunner Records label. ‘Clockwork Angels’ is het 20e studio album van de band wat in de U.K. uit gaat komen op 11 juni in de vorm van een “Classic Rock Fan Pack”.

Deze “Classic Rock Fan Pack” komt uit in de vorm van een speciale uitgave en bevat het 12 tracks tellende studio album met daarbij een speciaal tijdschrift met daarin nog niet eerder uitgebracht “behind-the-scenes” materiaal samengesteld door Classic Rock. Ook zullen er in de Fan Pack diverse gratis items zitten, te weten een Clockwork Angels sleutelhanger en een poster. De Fan Pack is te bestellen op www.myfavouritemagazines.co.uk/rush, waar de vroege vogels een bijzondere Rush poster zullen ontvangen. Het Roadrunner label zal het album gelijktijdig digitaal releasen. Het “echte” album zal ook via Roadrunner uitkomen op 9 juli.

Deel: