"Queen of Pop" Madonna is van plan om concertkaartjes weg te gaan geven voor haar concerten. De zangeres is momenteel druk bezig met de wereldwijde promotie van haar nieuwe album 'MDNA', en wil fans de kans bieden om zo dicht mogelijk bij het podium te komen. De aankondiging voor de weggeef actie werd gedaan via twitter door haar manager Guy Oseary.

Guy Oseary twitterde: "Enter to win pit tickets!! 50 tickets per show! Good luck to everyone that enters to win pit tickets… we have 50 tickets per show in the U.S… enter!!!!!" Hoe de fans de kaartje kunnen gaan winnen blijft nog even een geheim. Wel verzekerde hij dat een soortgelijke actie ook gehouden gaat worden voor Madonna's Europese fans.

De organisatie deelde onlangs mede dat vanwege de enorme vraag naar de kaarten voor het concert wat de "Queen of Pop" Madonna op 7 juli in het Ziggo Dome te Amsterdam gaat geven er een tweede concert zal worden gehouden. Op zondag 8 juli zal Madonna een extra show verzorgen, ook in de Ziggo Dome. Na een klein uur het was het eerste concert al uitverkocht. 

Deel: