Leonie Meijer (finalist The Voice of Holland) en Joost Marsman (ex-zanger van IsOokSchitterend) hebben elkaar op het muzikale vlak helemaal gevonden. Zo schrijven ze samen liedjes, is er een duet in de maak en staan ze binnenkort voor het eerst samen op het podium tijdens NL-XL, het nieuwe muziekfeest van Nederland!

Op zaterdag 31 maart in Mijdrecht en op 11 mei in De Kring in Roosendaal vinden de eerste shows plaats van NL-XL met Leonie Meijer, Joost Marsman en de band Voluit! NL-XL is een muziekfeest in de traditie van De Vrienden Van Amstel Live. Nieuwe muziek ontdekken én genieten van hits als Kronenburg Park, Ik Kan Het Niet Alleen, Iedereen Is Van De Wereld en veel meer tijdens de Grande Finale: alle acts maken er een feest der herkenning van met hits en legendarische klassiekers van eigen bodem.

Joost over de samenwerking met Leonie: “Haar stem is zo uniek, alles wat ze zingt geloof je meteen. Dat is zeldzaam. De eerste keer dat we samen gingen zitten om te schrijven, was magisch. Ik kan niet wachten om met Leonie op het podium te staan, dat moet wel te gek worden!’

Leonie (die onlangs haar nieuwe single ‘Het Staat In De Sterren’ uitbracht) over Joost: “Muzikale chemie is echt iets speciaals en ben echt ontzettend blij dat ik dat bij Joost heb gevonden. Naast dat ik het bijzonder vind dat we samen goed kunnen schrijven, heeft hij zo’n fantastisch mooie en ontroerende stem, dat maakt dat schrijfsessies gewoon feestjes worden. Nu brengen we dat feest samen op het podium, heerlijk!”

Foto (c) Jax Fotografie

Deel: