Vandaag lanceert Curt Fortin zijn nieuwe single ‘Wake Up’, waarvan alle opbrengsten naar het Liliane Fonds gaan. Aan de single is een actie verbonden. Jonge danstalenten tussen de 9 en 12 jaar kunnen kans maken op één van de zes hoofdrollen in de bijbehorende videoclip van Curt: {youtube{XupS37hNBBw

Curt Fortin is hét gezicht van de Liliane Fonds-campagne ‘Wij trekken aan de bel’: Een campagne waarmee de stichting aandacht vraagt voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden, die vaak niet naar school kunnen. Curt Fortin bezoekt voor deze campagne basisscholen om scholieren te informeren over de situatie van kinderen aan de andere kant van de wereld. Speciaal voor de campagne ‘Wij trekken aan de bel’ schreef Curt Fortin samen met Rupert Tweeboom de single ‘Wake Up’. De single is geproduceerd door Rene Merkelbach en heeft o.a. gewerkt met Within Temptation, Krezip, Racoon en K-Otic.

Kinderen tussen de 9 en 12 jaar worden opgeroepen om hun danstalent te laten zien door zelf een dansje te maken op de single ‘Wake Up’, dit op te nemen en op te sturen. Hiermee maken ze kans om een rol te spelen in de videoclip van Curt Fortin. Op 14 maart zal de videoclip van ‘Wake Up’ in première gaan.

Deel: