De Vengaboys gaan ‘down under’! De komende twee weken verzorgen ze namelijk 10 concerten in Australië! De helden uit de jaren ’90 treden onder andere op in Melbourne, Sydney en Brisbane. Vanwege de grote belangstelling voor de Vengaboys is er onlangs een nieuw ‘Best Of’ album uitgebracht in Australië: ‘The Best Of Vengaboys – Australian Tour Edition’. Hierop staan natuurlijk hun grootste hits ‘Boom Boom Boom Boom’, ‘We’re Going To Ibiza’, ‘We Like To Party (The Vengabus)’ en ‘Shalala Lala’.

Door de opkomst van vele jaren ‘90 evenementen buiten de landgrenzen is er veel vraag naar de Vengaboys. De komende maanden reizen ze o.a. naar Zweden, Duitsland en Denemarken voor shows en concerten. In 2011 bezocht de ‘Vengabus’ reeds landen als Italië, UK, Ierland, Polen, Slowakije, Hongarije, Estland en alle Scandinavische landen.

Eind jaren ’90 scoorden de Vengaboys meerdere nummer één hits in Nederland, maar ook over de grenzen. In landen als VS, UK, Australië, Duitsland, Spanje, Thailand, Mexico en Polen stond de groep op de eerste positie in de hitlijsten. In 73 landen werd de gouden of (multi) platina status bereikt met albums en/of singles. In totaal verkocht de megapopulaire groep bijna 20 miljoen singles en 4,5 miljoen albums wereldwijd.

Foto (c) Freddie de Roeck/Maxazine.nl

Deel: