De aangekondigde concerten van K3 blijken een hit. De tickets voor 10 en 11 maart vlogen de deur uit en nadat in december een extra show is aangekondigd op 17 maart om 16.00 uur, is vandaag een tweede concert op deze dag in verkoop gegaan! Dit extra concert vindt plaats op 17 maart om 13.00 uur in poptempel Ahoy Rotterdam. K3 gaat een fantastisch feestje bouwen! Mis het niet, want het zijn de enige concerten van K3 in 2012!

Vanaf nu zijn de tickets voor het extra K3 concert op 17 maart om 13.00 uur te koop. Karen, Kristel en Josje genieten van het succes en leven erg naar de concerten in maart toe: “We vinden het geweldig dat we gewoon 6 (!!) keer in Ahoy mogen staan en met de extra concerten nog meer K3 fans blij kunnen maken. We mogen nog niet teveel verklappen maar we brengen oude en nieuwe hits in kleurrijke K3-outfits en een overweldigend decor! Het wordt een groot spektakel.”

Maar er is nog meer goed nieuws voor de meiden. Het nieuwste album ‘Eyo’, dat bij de release op 21 november 2011 al een platina plaat mocht ontvangen, doet het voortreffelijk goed! In iets meer dan een maand tijd zijn er al meer dan 100.000 CD’s verkocht in Nederland en Vlaanderen

Deel: