Icon Collectibles is verheugd Caro Emerald in hun collectie te kunnen presenteren. De succesvolle zangeres is inmiddels een internationaal muziekicoon en past daarmee dus uitstekend in deze collectie. Caro’s doorbraak vond plaats in 2009 met haar debuutsingle Back it Up. De opvolger ‘A Night Like This’ was zelfs goed voor een nummer 1 notering in de Top 40. Haar debuutalbum ‘Deleted Scenes from the Cutting Room Floor’ kwam meteen binnen op nummer 1 in de album Top 100 en heeft daar dertig weken gestaan.

Dit grandioze succes werd beloond met de prestigieuze Popprijs 2010. Afgelopen jaar stond in het teken van haar zegetocht door Europa. Inmiddels is haar debuutalbum in Nederland meer dan 300.000 keer verkocht. In Europa is deze maar liefst 1.000.000 keer over de toonbank gegaan. Een ongekend succes voor een Nederlandse artiest.

De exclusieve portretten van de talentvolle zangeres zijn gefotografeerd door de bekende Nederlandse fotografen Adrie Mouthaan en Eva Knipscheer. Het betreffen onder andere foto’s uit de shoots voor haar album ‘Deleted Scenes from the Cutting Room Floor’ in 2009 en het jaar erna waarin zij haar internationale doorbraak beleeft. De foto’s zijn verkrijgbaar op het online platform van Icon Collectibles: www.icon-collectibles.com. Naast de foto’s van Caro Emerald bieden zij een bijzondere collectie originele foto’s van iconen als Miles Davis, Johnny Cash, Bob Dylan, Jimi Hendriks, Herman Brood, Duke Ellington en vele anderen.

Foto Caro Emerald (c) Stephen Hotsma/Maxazine.nl

Foto Caro Emerald met haar eigen Icon Collectible (c) Sony Nederland

Deel: