De achtste editie van Toppers in Concert zal volgend jaar worden opgeluisterd door gastoptredens van Paul de Leeuw en Glennis Grace. Zij zullen tijdens Toppers in Concert ‘Guest Stars’ zijn en zullen meerdere keren in het concert terug komen.De namen werden vandaag bekend gemaakt en binnenkort zullen meer namen volgen. Deze gastartiesten zullen volgens de organisatie verrassende namen zijn, met nummers die door een ieder kunnen worden meegezongen.

Toppers in Concert is al zeven jaar het grootste en meest succesvolle muziekevenement van ons land. Ook dit jaar waren het weer drie onvergetelijke avonden in de Amsterdam ArenA. Uitverkocht tot op de laatste plaats en eenieder volledig uitgedost in het thema ‘The Royal Party for Kings & Queens’. Ruim 200.000 mensen vierden dit jaar het grootste ‘Meezingfeest van het Jaar’. De saamhorigheid was de hele avond voelbaar en de uitzinnige reacties zorgden er voor dat editie 2011 toch weer voelde als de beste editie ooit. Maar liefst 22 keer wisten de Toppers de Amsterdam ArenA inmiddels te vullen en ook in 2012 blazen zij het dak er weer af!

Voor het achtste jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste meezing hits uit heden en verleden. Dé avond uit van het jaar en een traditie met vrienden, familie of collega’s. Even de alledaagse zorgen aan de kant en een avond ongedwongen feesten. Zaterdag 19 mei 2012 zal de achtste editie van het feest van verbroedering zijn. Het thema voor 2012 is ‘THE LOVE BOAT EDITION’ en het kledingadvies Glitter Marine White & Blue.

Deel: