Over 2 dagen start de nieuwe theatertour van Kane. A.s. vrijdag trapt de band af in Middelburg, waarna de band in een maand tijd nog 18 grote theaters aandoet, verspreid over het hele land. Met ‘No Surrender, Part II’, komt Kane met een vervolg op hun eerste theatertour. Na de eerste repetities laat de band al doorschemeren dat de show weer heel anders gaat worden…

“Eerst dachten we nog aan een echte reprise, waar we in het algemeen zouden vasthouden aan sfeer en songs van de tour van vorig jaar. Al in het eerste uur van de repetitiesessie werd duidelijk dat we daar eigenlijk geen zin in hadden. We willen door waar we gebleven zijn, maar dan ook met een behoorlijke veranderde gig. Een andere setlist… Een band die een jaar verder is en hopelijk weer een jaar meer te vertellen heeft. Een tipje van de sluier opgelicht? Er zijn in ieder geval een paar tracks die we nog nooit eerder hebben gespeeld….. We kijken er ontzettend naar uit’, aldus zanger Dinand Woesthoff.

Door de nieuwe koers wordt ‘No Surrender, Part II’ voor zowel nieuw als bekend publiek dus weer een echte must-go. Vooral nu de theaterbezoeker de eerste is die mag voorproeven van niet eerder gespeelde tracks. Erbij zijn? Voor een aantal zalen is nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar.

Foto (c) Freddie de Roeck/Maxazine.nl

Deel: