altEerder deze week berichtten wij jullie dat de band R.E.M. er na ruim 30 jaar mee gaat stoppen. Vandaag laat de band weten dat ze op 15 november een multi cd box uit gaan brengen welke hun hele carriĆ©re zal bevatten. De titel van deze compilatie word ‘Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage: 1982-2011’. Veel details zijn er nog niet bekend maar er is bevestigd dat er in ieder geval een handvol tracks op zullen staan welke zijn opgenomen na het releasen van hun laatste album ‘Collapse Into Now’.

R.E.M. heeft de afgelopen jaren een paar compilaties en verzamelaars uitgebracht. Het materiaal op deze albums werd altijd verdeeld in hun IRS Records years welke onder meer de ‘Chronic Town EP bevat’ en hun Warner Bros catalogus waarbij al hun materiaal van ‘Green’ tot en met ‘Collapse Into Now’ uitgebracht is. ‘Part Lies, Part Heart, Part Truth, Part Garbage: 1982-2011’ zal naar alle waarschijnlijkheid een multi cd box set worden waarop al hun werk zal staan.

Deel: