altHet was geruime tijd stil rondom Gloria Estefan, maar nu is de zangeres weer helemaal terug! Afgelopen mei vertelde ze tijdens een interview dat er dit jaar een nieuw album van haar in de platenzaken zou komen te liggen. En inderdaad, vanaf 27 september zal haar album (mede geproduceerd door Pharrell Williams) getitled ‘Miss Little Havana’ te koop zijn. De eerste single die Gloria van dit album heeft uitgebracht heet ‘Wepa’, welk momenteel al hoog in de Amerikaanse en Britse hitlijsten staat.

Gloria begon haar zangcarriére bij de band ‘The Miami Sound Machine’ waarmee ze een aantal grote hits scoorde. Singles en albums behaalden al snel de platina status. Vanwege een ernstig ongeval kwam de zangeres in een rolstoel terecht. Een jaar later was ze weer genoeg hersteld om weer op te gaan treden. Dit keer niet met haar band, maar als solozangeres. Ook solo deed ze het niet echt verkeerd, ze scoorde enorme hits als ‘Don’t want to lose you’ en ‘Oye mi Canto’.

{slide=tracklisting}

01 – Miss Little Havana (Pharrell Williams)

02 – I Can’t Believe (Pharrell Williams)

03 – Heat (Pharrell Williams)

04 – Wepa (Pharrell Williams)

05 – Say Ay (Pharrell Williams)

06 – So Good (Pharrell Williams)

07 – Right Away (Pharrell Williams)

08 – Make Me Say Yes (Pharrell Williams)

09 – Time Is Ticking (Pharrell Williams)

10 – Hotel Nacional (Pharrell Williams)

11 – Make My Heart Go feat. El Catá (Pharrell Williams)

12 – On (Emilio Estefan) (Deluxe)

13 – Medicine (Emilio Estefan) (Deluxe)

14 – Let’s Get Loud (Emilio Estefan) (Deluxe)

15 – Wepa feat. Pitbull (DJ R3hab Remix) (Deluxe)

{/slide}

Deel: