altDe zeer succesvolle Caro Emerald heeft aangekondigd eind dit jaar vier concerten te zullen gaan geven in Nederland. Na veel optredens door Europa zullen dit de eerste vier shows zijn die ze dit jaar op Vaderlandse bodem zal gaan verzorgen. Het zullen geen grote lokaties zijn, Caro gaat intieme concerten geven in de clubs waar haar succesvolle carriëre begon.

Afgelopen januari won ze de Popprijs waarna haar zegetocht door Europa startte. Door de enorme verkoopcijfers in Duitsland, Engeland, Oostenrijk en Polen mocht ze haar muren gaan behangen met gouden en platina platen. De zangeres verkocht tot op heden meer dan 700.000 albums, met recht een topjaar voor haar. In 2010 stond ze drie keer in een bomvol HMH, nu heeft de zangers de keuze gemaakt om intiemere clubs te gaan verblijden met haar ongekende talent. Tijdens een interview vertelde ze dat ze het helemaal té gek vind om 2011 uit te gaan met vier shows in Nederland en heeft er enorm veel zin in.

Aanstaande zaterdag start de kaartverkoop aan de kassa’s van de zalen.

24-12-2011 – Paradiso Amsterdam

27-12-2011 – Vredenburg Utrecht

29-12-2011 – 013 Tilburg

30-12-2011 – Oosterpoort Groningen

Deel: