Het legendarische stonerkwartet 7zuma7 komt nog één keer bij elkaar voor een show ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Effenaar Eindhoven. 7zuma7 geldt als een van Nederlands beste stonerformaties ooit. Zonder ook maar één album uit te hebben, speelde het kwartet al op Lowlands en Dynamo. Het debuut ‘Deep Inside’ uit 1999 kon rekenen op een enthousiaste respons uit binnen- en buitenland en live is het kwartet onovertroffen door een combinatie van sleaze, psychedelica en stijlvolle uitdossingen.

Een tweede plaat is er helaas nooit gekomen; de groep stopte in 2000 wegens problemen in de relationele sfeer. De bandleden echter doken vervolgens op in bands als Motorpsycho, Suimasen en The Spades. Het optreden vindt plaats op 21 oktober en als support zal Candybar Planet spelen. De voorverkoop voor dit bijzondere concert begint zaterdag 16 juli.

Deel: