Zaterdag 20 augustus belooft een stralende dag te worden, want dan is er de tweede editie van Lakedance in 2011. Verdeeld over 4 uiteenlopende podia zullen ruim 30 (inter)nationale artiesten hun muzikale behendigheid ten gehore brengen aan het water bij Aquabest. Sandy Rivera en het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike, beide bekend om hun energieke performances en producties, vormen samen met Secret Cinema en het drietal van Shermanology de meest prominente kopstukken van het zomerse strandfestival.

Main Stage
Lakedance brengt tijdens haar twaalfde editie weer een variëteit aan (inter)nationale topartiesten naar het Brabantse strand. Naast Dimitri Vegas & Like Mike, het weergaloze duo uit België, nemen Shermanoloy en het alsmaar rijzende talent Nicky Romero een vooraanstaande plek in binnen deze stage. Jordy Lishious, verantwoordelijke voor het Lakedance 2011 anthem, zal deze headliners samen met raspaarden Erick E, Anton Pieëte en Mike Ravelli ondersteunen. Mitch Crown zal met zijn karakteristieke klank de dag als host in goede banen leiden.

Defected in the House
Het wereldwijd bekende label, dat jaarlijks twéémaal neerstrijkt aan het Brabantse strand bij Aquabest, draagt op 20 augustus weer een kwalitatief arsenaal aan artiesten voor. Op een geheel eigen ‘Defected in the House’ stage zullen headliners 2000 And One, Sandy Rivera en Hardsoul hun opwachting maken met de karakteristieke Defected sound. Het fameuze label uit Londen wordt verder bijgestaan door Simon Dunmore, Rae, Aaron Ross en MC Pryme.

Minimum
Het strijdtoneel met de herkenbare donkere beats, energieke dans en opzwepende artiesten heeft sinds 2010 met recht een plek verworven binnen Lakedance en is niet meer weg te denken van het festival. Secret Cinema, Bart Skils en Steve Rachmad laten de grond flink schudden in de stevig gevulde techno, minimal en tech-house stage. Zij worden naast Bjorn Wolf en Ferreck Dawn ondersteunt door Aziatische superster Nakadia.

Mensroom
Kledingzaak Mensroom in Eindhoven verzorgt de meest intieme stage binnen Lakedance. Het volledig vernieuwde ponton aan het water bij Beachclub Sunrise vormt een ware kweekvijver voor aanstormend talent. Jaimer Vincentie, N.U.D.E en Willem at Work, zullen hier samen met Southern Housepitality, Menno D, Kappi en Tom Eele hun muzikale liefde delen.

Champagne Brunch
Voorafgaand aan het festival vindt bij Beachclub Sunrise de fameuze Lakedance Champagne Brunch plaats. Heerlijk fingerfood en luxe bubbels zorgen voor een vitale start van de festivaldag. Wie zijn Lakedance ticket voor slechts 35 euro koopt bij kledingzaak Mensroom in Eindhoven heeft automatisch toegang tot de gratis brunch. Let wel, Mensroom heeft slechts een gelimiteerd aantal tickets beschikbaar.

Tickets
Tickets voor Lakedance op 20 augustus kosten slechts 35 euro (excl. servicekosten) en zijn te bestellen via firstvision.nl/tickets, alle Free Record Shops in Nederland en België en kledingzaak Mensroom op de Kleine Berg in Eindhoven.

Deel: