Een tijdje terug riep Erikah Karst in een opwelling op Twitter dat zij een tuinfeest gaat geven zodra zij 1000 volgelingen zou hebben. De reacties waren overweldigend! Het ene na het andere radio-station meldde zich bij haar en boden haar hun steun aan zodra het tuinfeest werkelijk zou gaan plaatsvinden. Tja, dan kun je niet meer terug hè?! Het idee van het tuinfeest werd zo goed ontvangen dat het eigenlijk al geen tuinfeest meer kon zijn. Van tuinfeest is het inmiddels uitgegroeid tot “Het Concert Onder De Sterren” (CODS) wat in samenwerking met Stichting Aria Aperta wordt gerealiseerd op donderdag 7 juli.

Dán geeft Erikah Karst met haar live-band een groots en gratis concert in het Steenbergerpark in Hoogeveen. Zij zal veel liedjes van haar op 13 mei jl. verschenen nieuwe album “LEF” gaan spelen

Deel: