Na een break van 4 maanden hervat de Golden Earring hun tour weer op 23 april 2011. De stemproblemen zijn inmiddels weer verholpen en het eerste optreden staat gepland, Paaspop Den Hout. Een tweedaags festival wat als klein dorpsfeest begon en uitgroeide naar een regionaal festival met bekende namen. De absolute toppers dit jaar: Jan Smit en de Golden Earring.

Op zaterdag 23 april is de eerste festivaldag. Om 20.30 uur start het festival met deze avond optredens van de Memphis Maniacs en de Golden Earring. Zondag 24 april start het festival om 15.30 uur. Deze dag zijn er optredens van Explicit Partt, Volgende x Beter, Jan Smit, WC Experience, STOOT! en Band Zonder Banaan.

Momenteel zijn de laatste kaarten in de verkoop. Deze zijn te koop via de internetsite: www.paaspop.com of bij verschillende voorverkoopadressen in de regio.

Deel: