De kans dat Robbie Williams stopt met zingen en een andere carrière gaat opbouwen wordt steeds groter. De zanger heeft sinds hij weer bij take That startte een nieuwe hobby ontdekt, en besteed daar voortaan vrijwel al zijn tijd aan. De tournee van Take That komt echter niet in gevaar, maar wat de ster na de tour gaat doen is nog de vraag.

Robbie Williams heeft zijn zinnen gezet in een nieuwe carrière als schilder. Samen met zijn vrouw Ayda Field heeft Robbie de garage bij het huis verbouwd tot atelier, en heeft al verschillende ontwerpen gecreëerd. Het plan is uiteindelijk om enkele goede ontwerpen op T-shirt te drukken, wat natuurlijk leuk is voor de fans.

Of de nieuwe hobby van Williams ervoor zorgt dat de zanger zijn zangcarrière aan de wilgen hangt is de vraag, maar de kans op een carrièreswitch is aanwezig.

Deel: