Armin van Buuren is een meerjarige verbintenis met Quick Sports International aangegaan. Het modemerk, ook wel bekend als ‘Q’, zal samen met de wereldberoemde DJ een geheel nieuwe modelijn ontwikkelen, waarvan onder meer een gelimiteerd aantal A State of Trance 500 shirts op de markt zullen worden gebracht.

Momenteel ligt de focus van de DJ en producer op de DVD-release van het Armin Only – Mirage evenement, evenals op de viering van de 500ste uitzending en daarmee 10de verjaardag van zijn A State of Trance radioshow. Met 5 evenementen op 5 verschillende continenten en meer dan 60 verschillende DJ’s op de line-up, is deze viering een unicum in de dance scene. Speciaal voor het evenement zullen 500 exemplaren van 5 verschillende t-shirts te koop zijn. Daarnaast zal de kledinglijn van Quick en Armin van Buuren ook schoenen, overhemden, vesten, jacks en polo-shirts omvatten. De lijn is vanaf eind maart verkrijgbaar in ondermeer 80 Nederlandse Score winkels en de Pro filialen.

Armin van Buuren:”Q is een bedrijf met jonge, enthousiaste medewerkers en directie, die mij in staat hebben gesteld een kledinglijn te ontwerpen die past bij mijn manier van leven. Ik ben blij dat we gezamenlijk een hele nieuwe lijn kunnen neerzetten met kleding, schoenen en tassen die mij – en hopelijk mijn fans – aanspreekt. Ze hebben zich goed ingeleefd in wat ik zelf graag draag en we hebben echt een lijn gecreëerd waarmee ik me kan identificeren.”

Deel: