David Guetta heeft als DJ en producer met vele grote der aarde samengewerkt. Vanuit de huidige dance en pop scene is hij niet meer weg te denken. Achter Armin van Buren is hij de #2 DJ van de wereld. Hij reist de hele wereld over. Maar zo nu en dan duiken er via YouTube fenomenen op die ook David Guetta niet kan negeren.

In navolging van andere beroemdheden, zoals de rapper 50 Cent en singer/songwriter Andy Grammer, heeft ook David Guetta een videoclip opgenomen met Keenan Cahill. We berichten veel over verschillende artiesten in de muziek industrie. Maar sinds enige tijd zitten we vol verbazing te kijken naar enkele YouTube filmpjes van Keenan Cahill. Het zijn van die filmpjes die we met jullie moeten delen.

Keenan “lip sings”, playbacked, liedjes voor zijn webcam. Hij heeft een zeldzame ziekte, MPS Type 6. Al met al een grappig mannetje om te zien. Zijn YouTube-filmpjes worden door miljoenen bekeken. Dat is de sterren ook niet ontgaan. Een van zijn laatste filmpjes is met David Guetta. Waarin David Guetta een mix heeft gemaakt van zijn CD One Love en Keenan…Kijk zelf maar. We vernemen graag of je het leuk vindt.

Wil je meer van Keenan Cahill zien bezoek zijn website of Youtube-kanaal

>>David Guetta(With Me) One More Love Album Megamix<<

>>Down On Me(With Me And 50 Cent)<<

{jcomments on}

Deel: